Рецепт редакції

Млинці

Легка
Від 30 до 60 хв
6

Млинці – це універсальна страва, яка підходить як для сніданку, так і для десерту. За цим простим рецептом млинці виходять легкі та ніжні.

Mlyntsi

Етапи приготування

Інгредієнти

Пшеничне борошно
1 стакан
Молоко
1 стакан
Вода
1 стакан
Яйця
3 шт.
Сіль
1/3 ч. л.
Цукор
1 ст. л.
Олія
20 мл

Як зробити млинці: рецепт

Змішування інгредієнтів

У блендер додайте молоко, воду, муку, яйця, сіль і цукор. Перемішайте поки маса не стане однорідною. Це основа для того, як зробити млинці тонкими і смачними. На самому кінці додайте олію, щоб млинці не прилипали до сковороди і також перемішайте.

Приготування тіста

Коли всі інгредієнти змішані, залиште тісто постояти 10-15 хвилин. Це дозволить борошну краще увібрати рідину, що зробить млинці більш еластичними.

Смаження млинців

Розігрійте сковороду на середньому вогні і злегка змастіть її олією. Виливайте на сковороду невелику кількість тіста, рівномірно розподіляючи його по поверхні. Обсмажуйте млинець з одного боку до появи золотистих країв, потім переверніть і смажте ще 1-2 хвилини.

Подача

Готові млинці складіть на тарілку і подавайте з улюбленими начинками або без. Смачного!

© Щось 2024. Усі права на матеріали, розміщені на сайті smth.com.ua охороняються відповідно до законодавства України. Повне або часткове використання матеріалів сайту smth.com.ua без письмового дозволу Адміністрації сайту забороняється.