Рецепт редакції

Кабачкові млинці з сиром, шинкою та овочами

Легка
До 30 хв
2

Кабачкові млинці – це ідеальна страва для легкого та корисного перекусу або сніданку.

Img 0121 2

Етапи приготування

Інгредієнти

Кабачок або цукіні
200 г.
Яйце
1 шт.
Натуральний йогурт
3 ст. л.
Сіль
1/2 ч.л.
Перець мелений
1/2 ч.л.
Мука
70 г
Сир
50 г
Помідори чері
4-5 шт
Огірок
1 шт
Шинка
50 г
Сезам
1 ч. л.
Олія
1 ст. л.

Млинці з кабачків: рецепт з шинкою, сиром та овочами

Завдяки ніжному кабачку та свіжим овочам, млинці виходять соковитими і смачними.

Підготовка кабачка

Натираємо кабачок на тертці та віджимаємо з нього зайву рідину. Це важливо, щоб тісто вийшло щільним і не розтікалося.

Img 0122 2

Приготування тіста

Додаємо до кабачка яйце, натуральний йогурт, борошно, сіль та перець. Ретельно перемішуємо масу до однорідної консистенції.

Img 0123 2

Смаження млинців з кабачків

Нагріваємо сковороду і змащуємо її невеликою кількістю олії. Виливаємо половину тіста на сковорідку, рівномірно розподіляючи її. Посипаємо зверху сезамом. Через 1-2 хвилини, коли млинець підсмажиться з одного боку, перевертаємо його на іншу сторону.

Img 0124 2

Начинка

На одну половинку млинця викладаємо порізаний сир, шинку, помідори і огірок. Накриваємо другою половиною млинця, утворюючи своєрідний “конвертик”. Те саме робимо з другою половиною тіста.

Img 0125 2

Подача

Готові кабачкові млинці можна подавати як гарячими, так і охолодженими. Вони чудово смакують з йогуртом або сметаною. Смачного!

© Щось 2024. Усі права на матеріали, розміщені на сайті smth.com.ua охороняються відповідно до законодавства України. Повне або часткове використання матеріалів сайту smth.com.ua без письмового дозволу Адміністрації сайту забороняється.