Завдяки ніжному кабачку та свіжим овочам, млинці виходять соковитими і смачними.
Підготовка кабачка
Натираємо кабачок на тертці та віджимаємо з нього зайву рідину. Це важливо, щоб тісто вийшло щільним і не розтікалося.
Приготування тіста
Додаємо до кабачка яйце, натуральний йогурт, борошно, сіль та перець. Ретельно перемішуємо масу до однорідної консистенції.
Смаження млинців з кабачків
Нагріваємо сковороду і змащуємо її невеликою кількістю олії. Виливаємо половину тіста на сковорідку, рівномірно розподіляючи її. Посипаємо зверху сезамом. Через 1-2 хвилини, коли млинець підсмажиться з одного боку, перевертаємо його на іншу сторону.
Начинка
На одну половинку млинця викладаємо порізаний сир, шинку, помідори і огірок. Накриваємо другою половиною млинця, утворюючи своєрідний “конвертик”. Те саме робимо з другою половиною тіста.
Подача
Готові кабачкові млинці можна подавати як гарячими, так і охолодженими. Вони чудово смакують з йогуртом або сметаною. Смачного!