Рецепт редакції

Кабачкові млинці з сиром, шинкою та овочами

Легка
До 30 хв
2

Кабачкові млинці – це ідеальна страва для легкого та корисного перекусу або сніданку.

Img 0121 2

Етапи приготування

Інгредієнти

Кабачок або цукіні
200 г.
Яйце
1 шт.
Натуральний йогурт
3 ст. л.
Сіль
1/2 ч.л.
Перець мелений
1/2 ч.л.
Мука
70 г
Сир
50 г
Помідори чері
4-5 шт
Огірок
1 шт
Шинка
50 г
Сезам
1 ч. л.
Олія
1 ст. л.

Млинці з кабачків: рецепт з шинкою, сиром та овочами

Завдяки ніжному кабачку та свіжим овочам, млинці виходять соковитими і смачними.

Підготовка кабачка

Натираємо кабачок на тертці та віджимаємо з нього зайву рідину. Це важливо, щоб тісто вийшло щільним і не розтікалося.

Img 0122 2

Приготування тіста

Додаємо до кабачка яйце, натуральний йогурт, борошно, сіль та перець. Ретельно перемішуємо масу до однорідної консистенції.

Img 0123 2

Смаження млинців з кабачків

Нагріваємо сковороду і змащуємо її невеликою кількістю олії. Виливаємо половину тіста на сковорідку, рівномірно розподіляючи її. Посипаємо зверху сезамом. Через 1-2 хвилини, коли млинець підсмажиться з одного боку, перевертаємо його на іншу сторону.

Img 0124 2

Начинка

На одну половинку млинця викладаємо порізаний сир, шинку, помідори і огірок. Накриваємо другою половиною млинця, утворюючи своєрідний “конвертик”. Те саме робимо з другою половиною тіста.

Img 0125 2

Подача

Готові кабачкові млинці можна подавати як гарячими, так і охолодженими. Вони чудово смакують з йогуртом або сметаною. Смачного!

© Щось 2024. Усі права на матеріали, розміщені на сайті smth.com.ua охороняються відповідно до законодавства України. Повне або часткове використання матеріалів сайту smth.com.ua без активного посилання та письмового дозволу Адміністрації сайту забороняється.