Рецепт редакції

Деруни

Легка
Від 30 до 60 хв
4

Деруни – це cмачна та ситна страва, яку легко приготувати. Смажені до хрусткої скоринки, ці смачні картопляні оладки неодмінно стануть улюбленими на вашому столі

Deruny

Етапи приготування

Інгредієнти

Картопля
1 кг.
Яйце
1 шт.
Натуральний йогурт
1 ст. л.
Сіль
1 ч. л.
Перець
1 ч. л.
Мука
4 ст. л.
Цибуля
1 шт.
Часник
1 зубець
Олія
4 ст. л.

Як готувати деруни

Підготовка інгредієнтів

Помістіть в блендер почищену та порізану на великі кубики картоплю, цибулю, часник, яйце, ложку олії і йогурт. Змішайте до однорідної консистенції. Це спрощений спосіб як готувати деруни, щоб зекономити час.

Deruny 2

Додавання спецій

Додайте в отриману масу муку, сіль та перець. Перемішайте всі інгредієнти до рівномірного розподілення спецій.

Deruny 3

Смаження

Розігрійте сковорідку та змастіть її олією. Викладайте по одній столовій ложці картопляної суміші на сковороду, формуючи невеликі оладки. Смажте на середньому вогні до утворення золотистої скоринки з обох боків.

Deruny 4

Подача

Готові деруни подавайте гарячими. Найкраще вони смакують із соусом на базі йогурту з часником. Смачного!

© Щось 2024. Усі права на матеріали, розміщені на сайті smth.com.ua охороняються відповідно до законодавства України. Повне або часткове використання матеріалів сайту smth.com.ua без письмового дозволу Адміністрації сайту забороняється.