Рецепт редакції

Булгур

Легка
До 30 хв
3

Каша з булгуру – це чудовий гарнір або основна страва, яка не тільки легко готується, але й має багато корисних властивостей.

Bulgur

Етапи приготування

Інгредієнти

Булгур
1 стакан
Вода
2 стакани
Сіль
0.5 чайної

Як приготувати булгур

Ця крупа багата на вітаміни і чудово підходить для будь-якого раціону. Якщо ви шукаєте, як приготувати булгур швидко та смачно, цей рецепт ідеально підійде для вас.

Підготовка крупи

Промийте булгур 2-3 рази, зцідіть воду, додайте сіль і залийте новою водою. Поставте каструлю на вогонь, накрийте кришкою і доведіть до кипіння.

Bulgur 2

Як приготувати булгур?

Після закипання зменшіть вогонь і варіть 15 хвилин, періодично помішуючи, щоб булгур не пригорів. Коли крупа стане м’якою і вбере всю воду, зніміть з вогню. Подавайте гарячим як гарнір або основу для інших страв.

Смачного!

© Щось 2024. Усі права на матеріали, розміщені на сайті smth.com.ua охороняються відповідно до законодавства України. Повне або часткове використання матеріалів сайту smth.com.ua без активного посилання та письмового дозволу Адміністрації сайту забороняється.