Рецепт редакції

Булгур

Легка
До 30 хв
3

Каша з булгуру – це чудовий гарнір або основна страва, яка не тільки легко готується, але й має багато корисних властивостей.

Bulgur

Етапи приготування

Інгредієнти

Булгур
1 стакан
Вода
2 стакани
Сіль
0.5 чайної

Як приготувати булгур

Ця крупа багата на вітаміни і чудово підходить для будь-якого раціону. Якщо ви шукаєте, як приготувати булгур швидко та смачно, цей рецепт ідеально підійде для вас.

Підготовка крупи

Промийте булгур 2-3 рази, зцідіть воду, додайте сіль і залийте новою водою. Поставте каструлю на вогонь, накрийте кришкою і доведіть до кипіння.

Bulgur 2

Як приготувати булгур?

Після закипання зменшіть вогонь і варіть 15 хвилин, періодично помішуючи, щоб булгур не пригорів. Коли крупа стане м’якою і вбере всю воду, зніміть з вогню. Подавайте гарячим як гарнір або основу для інших страв.

Смачного!

© Щось 2024. Усі права на матеріали, розміщені на сайті smth.com.ua охороняються відповідно до законодавства України. Повне або часткове використання матеріалів сайту smth.com.ua без письмового дозволу Адміністрації сайту забороняється.