Рецепт редакції

Млинець а-ля піца

Легка
До 30 хв
3

Якщо ви хочете піци, але не хочете возитися з тістом — цей рецепт саме для вас! Млинець а-ля піца — це ідеальне рішення для швидкого сніданку, перекусу чи вечері.

Млинець а-ля піца

Етапи приготування

Інгредієнти

Яйця
3 шт.
Борошно
120 г.
Молоко
150 мл.
Сіль
0.5 ч.л.
Мелений перець
0.5 ч.л.
Базилік
1 ст.л.
Сушений часник
0.5 ч.л.
Моцарела
60 г.
Шинка
60 г.
Консервована кукурудза
60 г.
Помідори
60 г.
Шпинат
30 г.
Цибуля
30 г.

Як приготувати мега-млинець: рецепт

Піца за 20 хвилин без тіста? Так, це можливо! Тонке, пухке тісто, багато начинки й улюблені смаки — усе, що ми любимо в піці, але без метушні. Просто, швидко і дуже смачно!

Приготуйте основу

У глибокій мисці змішайте яйця, молоко, борошно, сіль, перець, сушений базилік і часник. Збийте до однорідності.

Любите гостре? Додайте трохи чилі або копченої паприки до тіста.

Також можна зробити безглютеновий млинець. Замініть пшеничне борошно на рисове або вівсяне.

Підготовка основи
Підготовка основи

Застеліть деко

Вистеліть деко пергаментом, вилийте тісто та рівномірно розподіліть по деку.

Тісто вилите на деко
Тісто вилите на деко

Додайте начинку

Поверх тіста рівномірно викладіть начинку: цибулю, шинку, кукурудзу, помідори, шпинат та моцарелу.

Маєте інші залишки овочів? Використайте їх! Кабачки, гриби, броколі — усе підійде.

Начинка з основою на деко
Начинка з основою на деко

Випікайте

Поставте деко в розігріту до 180°C духовку. Випікайте 15–20 хвилин, поки краї підрум’яняться, а сир розплавиться.

Подача

Наріжте млинець порційно, як піцу. Смакує чудово з кетчупом, часниковим соусом або сметаною. Посипте свіжою зеленою цибулею — для свіжості та аромату.

Спробуйте цей млинець — і вже після першого шматка захочеться ще! Смачного!

© Щось 2024. Усі права на матеріали, розміщені на сайті smth.com.ua охороняються відповідно до законодавства України. Повне або часткове використання матеріалів сайту smth.com.ua без активного посилання та письмового дозволу Адміністрації сайту забороняється.