Якщо ви шукали ідею для швидкого та здорового обіду за 20 хвилин, цей рецепт саме для вас!
Готуємо курку

Розігрійте сковороду з ложкою олії, викладіть нарізану курку, приправте сіллю та перцем. Обсмажуйте до золотистого кольору.
Порада: Щоб курка залишалася соковитою, не пересмажуйте її — готуйте на середньому вогні.
Готуємо овочі




Наріжте огірок півкільцями і моркву тонкими смужками. Баклажан наріжте смужками і окремо обсмажте на сковорідці з ложкою олії, додавши сіль і перець.
Порада: Баклажан добре вбирає олію, тому смажте його на середньому вогні і за потреби додавайте ще трохи олії.
Варимо локшину

Розігрійте сковороду з ложкою олії, викладіть нарізану курку, приправте сіллю та перцем. Обсмажуйте до золотистого кольору.
Порада: Щоб курка залишалася соковитою, не пересмажуйте її — готуйте на середньому вогні.
Готуємо горіховий соус
У мисці змішайте арахісову пасту, лаймовий сік, мед, соєвий соус та воду. Перемішайте до однорідної консистенції.
Порада: Якщо соус вийшов занадто густим, додайте ще трохи води або соєвого соусу.

Формуємо боул

У глибоку тарілку викладіть локшину, шпинат, курку, огірок, моркву та баклажани
Подача
Полийте все горіховим соусом та посипте насінням сезаму.
Порада: Легеньке обсмаження сезаму на сухій сковорідці зробить аромат ще яскравішим.
Смачного!