Підготовка інгредієнтів
Помістіть в блендер почищену та порізану на великі кубики картоплю, цибулю, часник, яйце, ложку олії і йогурт. Змішайте до однорідної консистенції. Це спрощений спосіб як готувати деруни, щоб зекономити час.
Додавання спецій
Додайте в отриману масу муку, сіль та перець. Перемішайте всі інгредієнти до рівномірного розподілення спецій.
Смаження
Розігрійте сковорідку та змастіть її олією. Викладайте по одній столовій ложці картопляної суміші на сковороду, формуючи невеликі оладки. Смажте на середньому вогні до утворення золотистої скоринки з обох боків.
Подача
Готові деруни подавайте гарячими. Найкраще вони смакують із соусом на базі йогурту з часником. Смачного!