Рецепт редакції

Деруни

Легка
Від 30 до 60 хв
4

Деруни – це cмачна та ситна страва, яку легко приготувати. Смажені до хрусткої скоринки, ці смачні картопляні оладки неодмінно стануть улюбленими на вашому столі

Deruny

Етапи приготування

Інгредієнти

Картопля
1 кг.
Яйце
1 шт.
Натуральний йогурт
1 ст. л.
Сіль
1 ч. л.
Перець
1 ч. л.
Мука
4 ст. л.
Цибуля
1 шт.
Часник
1 зубець
Олія
4 ст. л.

Як готувати деруни

Підготовка інгредієнтів

Помістіть в блендер почищену та порізану на великі кубики картоплю, цибулю, часник, яйце, ложку олії і йогурт. Змішайте до однорідної консистенції. Це спрощений спосіб як готувати деруни, щоб зекономити час.

Deruny 2

Додавання спецій

Додайте в отриману масу муку, сіль та перець. Перемішайте всі інгредієнти до рівномірного розподілення спецій.

Deruny 3

Смаження

Розігрійте сковорідку та змастіть її олією. Викладайте по одній столовій ложці картопляної суміші на сковороду, формуючи невеликі оладки. Смажте на середньому вогні до утворення золотистої скоринки з обох боків.

Deruny 4

Подача

Готові деруни подавайте гарячими. Найкраще вони смакують із соусом на базі йогурту з часником. Смачного!

© Щось 2024. Усі права на матеріали, розміщені на сайті smth.com.ua охороняються відповідно до законодавства України. Повне або часткове використання матеріалів сайту smth.com.ua без активного посилання та письмового дозволу Адміністрації сайту забороняється.