В основі — ніжне тісто на кисломолочному сирі, що ідеально поєднується з кремовою фетою, ароматною руколою та ніжними слайсами цукіні. Страва виглядає як з меню модного кафе, але готується за 15 хвилин. Готові дивувати?
Змішування інгредієнтів
Змішайте сир, яйце, борошно, сіль і розпушувач до утворення м’якого, злегка липкого тіста.

Формування коржа
На пергаменті, змочивши руки водою, сформуйте з тіста коло товщиною ~0.5 см.

Викладання начинки
У центр викладіть начинку, відступаючи 2 см від країв: спочатку фету, потім цукіні, цибулю. Загорніть краї тіста всередину, змастіть їх жовтком і присипте кунжутом. Цукіні краще не солити заздалегідь, інакше вони пустять багато соку. Фету можна замінити на бринзу або козячий сир — буде так само смачно, але по-іншому. Хочете виразніший смак? Додайте до сиру дрібку сухого часнику або італійських трав.

Випікання
Випікайте при 180°C 25-30 хвилин до рум’яної скоринки.
Подача
Перед подачею посипте свіжою руколою й за бажанням додайте кілька крапель бальзамічного крему або лимонного соку.