Підготовка кабачків
Кабачки або цукіні наріжте кружечками. Підпечіть їх з обох боків на грилі до появи золотистих смужок. Цей маленький секрет в цьому рецепті кабачків надасть страві легкого аромату грилю і зробить її ще смачнішою.
Підготовка овочів
Дрібно наріжте цибулю і часник. Помідор наріжте кубиками, а моркву натріть на тертці.
Смаження овочів
На розігріту сковороду налийте трохи олії. Додайте цибулю і часник, і підсмажте їх на середньому вогні, помішуючи, протягом 3-4 хвилин до золотистого кольору. Потім додайте натерту моркву і продовжуйте смажити ще 2-3 хвилини.
Тушкування рагу
До підсмажених овочів додайте підпечені кабачки і нарізані кубиками помідори. Закрийте кришкою і тушкуйте на повільному вогні ще 5 хвилин, періодично помішуючи. Потім додайте сіль, перець, лавровий лист, перець горошком, вершки і молоко. Продовжуйте тушкувати ще 5 хвилин під закритою кришкою, щоб усі інгредієнти добре поєдналися, а рагу набуло ніжного вершкового смаку.
Подача
Готове кабачкове рагу подавайте гарячим, прикрашене свіжою зеленню або улюбленими спеціями. Смачного!