Рецепт редакції

Млинці

Легка
Від 30 до 60 хв
6

Млинці – це універсальна страва, яка підходить як для сніданку, так і для десерту. За цим простим рецептом млинці виходять легкі та ніжні.

Етапи приготування

Інгредієнти

Пшеничне борошно
1 стакан
Молоко
1 стакан
Вода
1 стакан
Яйця
3 шт.
Сіль
1/3 ч. л.
Цукор
1 ст. л.
Олія
20 мл

Як зробити млинці: рецепт

Змішування інгредієнтів

У блендер додайте молоко, воду, муку, яйця, сіль і цукор. Перемішайте поки маса не стане однорідною. Це основа для того, як зробити млинці тонкими і смачними. На самому кінці додайте олію, щоб млинці не прилипали до сковороди і також перемішайте.

Приготування тіста

Коли всі інгредієнти змішані, залиште тісто постояти 10-15 хвилин. Це дозволить борошну краще увібрати рідину, що зробить млинці більш еластичними.

Смаження млинців

Розігрійте сковороду на середньому вогні і злегка змастіть її олією. Виливайте на сковороду невелику кількість тіста, рівномірно розподіляючи його по поверхні. Обсмажуйте млинець з одного боку до появи золотистих країв, потім переверніть і смажте ще 1-2 хвилини.

Подача

Готові млинці складіть на тарілку і подавайте з улюбленими начинками або без. Смачного!

© Щось 2024. Усі права на матеріали, розміщені на сайті smth.com.ua охороняються відповідно до законодавства України. Повне або часткове використання матеріалів сайту smth.com.ua без активного посилання та письмового дозволу Адміністрації сайту забороняється.