Змішування інгредієнтів
У блендер додайте молоко, воду, муку, яйця, сіль і цукор. Перемішайте поки маса не стане однорідною. Це основа для того, як зробити млинці тонкими і смачними. На самому кінці додайте олію, щоб млинці не прилипали до сковороди і також перемішайте.
Приготування тіста
Коли всі інгредієнти змішані, залиште тісто постояти 10-15 хвилин. Це дозволить борошну краще увібрати рідину, що зробить млинці більш еластичними.
Смаження млинців
Розігрійте сковороду на середньому вогні і злегка змастіть її олією. Виливайте на сковороду невелику кількість тіста, рівномірно розподіляючи його по поверхні. Обсмажуйте млинець з одного боку до появи золотистих країв, потім переверніть і смажте ще 1-2 хвилини.
Подача
Готові млинці складіть на тарілку і подавайте з улюбленими начинками або без. Смачного!