Ніжний сир і солодкі родзинки створюють неймовірний смак, який ідеально доповнює тонкі млинці.
Приготування млинців
Для того щоб приготувати налисники з кисломолочним сиром і родзинками, спочатку потрібно приготувати базу – млинці. Як готувати млинці? Дуже просто. У блендер додайте молоко, воду, муку, яйця, сіль і цукор. Перемішайте поки маса не стане однорідною. Це основа для того, як зробити млинці тонкими і смачними. На самому кінці додайте олію, щоб млинці не прилипали до сковороди і також перемішайте. Коли всі інгредієнти змішані, залиште тісто постояти 10-15 хвилин. Це дозволить борошну краще увібрати рідину і зробить млинці більш еластичними.
Смаження млинців
Розігрійте сковороду на середньому вогні і злегка змастіть її олією. Виливайте невелику кількість тіста на сковороду, рівномірно розподіляючи його. Обсмажуйте млинець з одного боку до появи золотистих країв, потім переверніть і смажте ще 1-2 хвилини. Так ви створите чудову основу для вашого десерту.
Приготування начинки
В мисці змішайте сир, родзинки, цукор та йогурт.
Формування налисників
На кожен млинець викладіть приблизно 2-3 ст. л. сирної начинки з родзинками. Загорніть млинець у трубочку. Повторіть цей процес з усіма млинцями.
Подача
Викладіть готові налисники на тарілку і подавайте теплими, можна полити додатково йогуртом або медом для більшого смаку. Смачного!