Рецепт редакції

Налисники з шинкою та сиром

Легка
Від 30 до 60 хв
6

Ніжні налисники з шинкою та сиром – це смачна та ситна страва, яка сподобається як дорослим, так і дітям.

У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як готувати налисники, починаючи з приготування млинців і закінчуючи створенням начинки.

Етапи приготування

Інгредієнти

Пшеничне борошно
1 стакан
Молоко
1 стакан
Вода
1 стакан
Яйця
3 шт.
Сіль
1/3 ч. л.
Цукор
1 ст. л.
Олія
20 мл.
Шинка
400 г.
Сир
400 г.

Як готувати налисники

Приготування млинців

Для того щоб приготувати налисники з шинкою і сиром, нам спочатку потрібно зробити базу – млинці. У блендер додайте молоко, воду, муку, яйця, сіль і цукор. Перемішайте поки маса не стане однорідною. На самому кінці додайте олію, щоб млинці не прилипали до сковороди і також перемішайте. Коли всі інгредієнти змішані, залиште тісто постояти 10-15 хвилин. Це дозволить борошну краще увібрати рідину і зробить млинці більш еластичними. Розігрійте сковороду на середньому вогні і злегка змастіть її олією. Виливайте на сковороду невелику кількість тіста, рівномірно розподіляючи його по поверхні. Обсмажуйте млинець з одного боку до появи золотистих країв, потім переверніть і смажте ще 1-2 хвилини.

Приготування начинки

Поки млинці остивають, підготуйте начинку. Наріжте шинку та сир на дрібні шматочки.

Як готувати налисники

На кожен млинець викладіть трохи начинки з шинки і сиру. Загорніть млинець спочатку знизу і з боків, а потім згорніть його рулетом. Повторіть з усіма млинцями. Так у нас сформуються налисники. Далі обжарте їх на сковороді змащеній соняшниковою олією до золотистої скоринки.

Подача

Готові налисники подавайте гарячими, з вашими улюбленими соусами або салатом. Смачного!

© Щось 2024. Усі права на матеріали, розміщені на сайті smth.com.ua охороняються відповідно до законодавства України. Повне або часткове використання матеріалів сайту smth.com.ua без активного посилання та письмового дозволу Адміністрації сайту забороняється.