Приготування млинців
Для того щоб приготувати налисники з шинкою і сиром, нам спочатку потрібно зробити базу – млинці. У блендер додайте молоко, воду, муку, яйця, сіль і цукор. Перемішайте поки маса не стане однорідною. На самому кінці додайте олію, щоб млинці не прилипали до сковороди і також перемішайте. Коли всі інгредієнти змішані, залиште тісто постояти 10-15 хвилин. Це дозволить борошну краще увібрати рідину і зробить млинці більш еластичними. Розігрійте сковороду на середньому вогні і злегка змастіть її олією. Виливайте на сковороду невелику кількість тіста, рівномірно розподіляючи його по поверхні. Обсмажуйте млинець з одного боку до появи золотистих країв, потім переверніть і смажте ще 1-2 хвилини.
Приготування начинки
Поки млинці остивають, підготуйте начинку. Наріжте шинку та сир на дрібні шматочки.
Як готувати налисники
На кожен млинець викладіть трохи начинки з шинки і сиру. Загорніть млинець спочатку знизу і з боків, а потім згорніть його рулетом. Повторіть з усіма млинцями. Так у нас сформуються налисники. Далі обжарте їх на сковороді змащеній соняшниковою олією до золотистої скоринки.
Подача
Готові налисники подавайте гарячими, з вашими улюбленими соусами або салатом. Смачного!