Завдяки ніжному тісту та смачній начинці, ця піца стане чудовим доповненням до будь-якого святкового столу або сімейної вечері.
Приготування тіста
В теплій воді розчиніть сіль, додайте половину борошна і ретельно перемішайте. Додайте дріжджі, знову перемішайте, а потім додайте другу половину борошна. Замішуйте тісто протягом 12-15 хвилин, поки воно не стане еластичним і не буде липнути до рук. На завершення змастіть тісто олією, сформуйте кулю та залиште під рушником на 30 хвилин. Потім швидко перекладіть ще раз кулю, виділяючи два кінчика і загортаючи їх назад. Залиште ще на 15 хвилин. Це основа для вашого рецепту тіста на піцу.
Як зробити піцу
Поділіть кулю на 3 менші частини і розтягуйте їх пальцями від центру до країв, формуючи круглу основу піци.
Випікання
Нанесіть ваш улюблений томатний соус на основу, розкладіть моцарелу, цибулю нарізану кільцями, тунець, помідори Чері та відправте в розігріту до 250°C духовку на 7 хвилин, розміщуючи піцу на верхній решітці.
Прикрашання
Після випікання викладіть на піцу руколу. Смачного!