Ніяких складнощів — лише готове тісто, улюблені інгредієнти та 20 хвилин у духовці. Ідеально для сніданку, перекусу або несподіваних гостей. Та ще й виглядає апетитно!
Підготуйте тісто
Розморозьте листкове тісто й розкачайте його на злегка присипаній борошном поверхні до товщини 2–3 мм.

Додайте начинку
Змастіть половину тіста кетчупом, не доходячи до країв приблизно на 1 см. Посипте шинкою, сиром і шпинатом.

Сформуйте закуску
Накрийте другою половиною тіста, злегка притисніть краї. Змастіть поверхню збитим яйцем і посипте чорним сезамом.

Наріжте
Розріжте тісто на 8 смужок (шириною приблизно 5 см). За бажанням, кожну можна ще злегка скрутити спіралькою.

Випікайте
Покладіть на деко, застелене пергаментом. Випікайте у розігрітій до 190°C духовці (режим «верх-низ») приблизно 15–20 хвилин, поки закуски не стануть золотистими та хрумкими.

Подача
Смачні як гарячими, так і холодними. Ідеально поєднуються з соусами на основі йогурту чи сметани. Чудовий варіант до ланч-боксу або святкового столу.